Voor wie

Midden- en kleinbedrijf

Of u nu starter bent of al jaren uw eigen bedrijf runt, u kunt altijd bij BreMaCon terecht. Vragen rondom bedrijfsvoering, wetten en regelgeving of over de uitwerking van uitdagingen die u tegenkomt als ondernemer? Wij staan voor u klaar!

Wilt u bijvoorbeeld weten welke juridische vorm het meest geschikt is voor uw (ondernemers)situatie? Wordt het een eenmanszaak of een besloten vennootschap? Zowel juridisch als fiscaal kan BreMaCon dit voor u uitwerken. 

Ook helpen wij u bij het indienen van bezwaar- of beroepschriften tegen besluiten van overheidsinstanties of het opstellen van leveringsvoorwaarden of incassobrieven.

(Semi)overheid

Het effectief inrichten van de bedrijfsvoering en het innoveren van de onderliggende bedrijfsprocessen staat bij BreMaCon centraal. Overheidsorganisaties en publiekrechtelijke instellingen staan voor belangrijke uitdagingen die vaak gepaard gaan met fusies en reorganisaties. Standaardisatie, digitalisering, e-dienstverlening en bundeling van bedrijfsvoeringstaken kunnen hier oplossingen voor zijn. BreMaCon kan u hierbij helpen. 
Of het nu gaat om het samenvoegen van meerdere backoffices, digitalisering van papieren archieven of het al dan niet verplicht aansluiten op digitale overheidsinitiatieven, wij hebben de kennis en ervaring! 
Ook kunnen wij u uitstekend van dienst zijn bij tijdelijke inzet van interim-managers voor verschillende functies binnen uw organisatie. 

De genoemde werkzaamheden zijn slechts een fractie van het totale dienstenaanbod. Wilt u weten wat BreMaCon voor uw organisatie kan betekenen? Neem dan contact met ons op!